Fjøssystemer har full kontroll over tolldeklarasjonene takket være Emma E-Doc

Fjøssystemer, en pioner innen fjøsbygging og driftsløsninger, har i over 40 år vært dedikert til å gjøre bondens hverdag enklere. Fra fjøsbygging til lager- og industribygg, har de bygd sin suksess på helhetlige løsninger. Med Emma E-Doc, har de selv fått en enklere hverdag i form av økt kontroll over deklarasjoner og tolldata.

Om Fjøssystemer

Fjøssystemer-gruppen er en landsdekkende leverandør av komplette bygg, innendørs-mekanisering til landbruk, bio- og sol-energiløsninger, samt fôring systemer til landbasert oppdrett med en samlet omsetning på ca. 1,3 mrd.

Vinket farvel til tidkrevende manuelt arbeid

Fjøssystemer, som har vært E-Doc kunde siden november 2022, oppdaget raskt fordelene med det digitale tollarkivet når gjelder innsamling, arkivering og internkontroll av tolldeklarasjoner og øvrige tolldata.

Emma E-Doc gjør det enkelt å oppdage feil

Fjøssystemer bruker Emma E-Doc i elleve av sine datterselskaper.  For et konsern med mange tilknyttede organisasjonsnummer, opplever Fjøssystemer ofte fortolling på feil firmanavn og organisasjonsnummer. Takket være Emma E-Doc kan Kari Hanne og resten av Fjøssystemer-teamet  raskt oppdage og få rettet dette.

«Med så mange selskaper med lignende navn, er det enkelt å rote det til. E-Doc har gjort det mye enklere å oppdage feil» forklarer Kari Hanne Rudrud.

Fjøssystemer omfavner Emma E-Doc – Her er hva de setter mest pris på:

  • Enkelt å oppdage fortolling på feil org.nr
  • Raskt å finne frem til deklarasjoner
  • Praktisk å kunne lagre faktura og deklarasjon på samme sted
  • Enkelt å avstemme deklarasjonsoversikten og etterspørre manglende deklarasjoner

Omfattende funksjonalitet

Emma E-Doc tilbyr ikke bare enkelhet, men også omfattende funksjonalitet. Fjøssystemer setter pris på muligheten til å søke etter deklarasjoner basert på flere parametere, lagre fakturaer sammen med deklarasjonene og gjennomgå deklarasjonsoversikten. Plattformen tilbyr også muligheten til å etterlyse manglende deklarasjoner og gir en oversiktlig løsning med alle firmaer samlet under en master login.

«Emma E-Doc har definitivt gjort arbeidsdagen mye enklere for oss» avslutter en fornøyd Kari Hanne Rudrud, Logistikkansvarlig hos Fjøssystemer.

Opplev mulighetene med Emma E-Doc du også!

Bestill en demo i dag!

Du er kanskje også interessert i dette:

Post-Customs Clearance Software Buyer’s Guide

Download Guide

Customs Compliance Checklist for Importers

Download Checklist

Customs Compliance White Paper for Retailers

Download White Paper