Auto-Maskin: Økt effektivitet og oversikt med Emma E-Doc

Auto-Maskin AS, en anerkjent aktør innen elektronikk og automasjon, har i over 50 år vært en pålitelig leverandør av avanserte styre- og overvåknings-løsninger for komplekse energisystemer innen marine og industri.

Med en sterk internasjonal orientering og betydelig eksportvirksomhet, er Auto Maskin avhengig av effektive løsninger for å håndtere tolldokumentasjon og sikre god internkontroll. Løsningen fant Auto-Maskin i det digitale tollarkivet Emma E-Doc.

Om Auto-Maskin

Auto-Maskin er en elektronikk- og automasjonsbedrift med over 50 år erfaring. Selskapet utvikler og produserer profesjonelle styre- og overvåkningsløsninger for store, krevende og avanserte energi-systemer innen marine og industri.

Hovedkontoret ligger på Skjetten, og totalt har selskapet rundt 60 ansatte i tre land

Forenklet avstemming

Med Emma E-Doc har Auto-Maskin fått tilgang til en digital plattform der alle virksomhetens tolldata sentraliseres, for effektiv administrasjon og kontroll.

Emma E-Doc har også gjort det langt enklere for Auto-Maskin å avstemme deklarasjoner mot regnskapet og sikre at korrekt informasjon rapporteres.

– En svært tidsbesparende og brukervennlig løsning

Auto-Maskin har vært Emma E-Doc kunde siden mai 2021, og oppdaget fort at løsningen varbåde enkel å bruke og svært tidsbesparende.

Ved hjelp av Emma E-Doc, kan Gunn Kalleli og hennes kollegaer nå enkelt finne frem til relevante dokumenter, avstemme mot deklarasjonsoversikten fra Tollvesenet eller generere rapporter etter behov.

«Det er raskt og enkelt å benytte Emma E-Doc. Vi sparer mye tid på manuelt arbeid samtidig som vi bevarer kontrollen» forklarer Gunn Kalleli.

Auto-Maskin omfavner Emma E-Doc – Her er hva de setter mest pris på:

  • Brukervennlig løsning
  • Svært tidsbesparende
  • Oversikt og alt samlet på ett sted
  • Mye enklere å avstemme mot regnskap
  • Profesjonell og dyktig kundesupport

Førsteklasses support

Skulle det oppstå spørsmål eller en utfordring, er Auto-Maskin trygge på at Emma Systems support-team aldri er langt unna.

«Emma Systems har førsteklasses kundesupport. Når vi trenger hjelp, kan vi stole på at de gir oss den nødvendige assistansen på en hurtig og profesjonell måte» avslutter en fornøyd Gunn Kalleli, CFO i Auto-Maskin AS.

Opplev mulighetene med Emma E-Doc du også!

Bestill en demo i dag!

Du er kanskje også interessert i dette:

Post-Customs Clearance Software Buyer’s Guide

Download Guide

Customs Compliance Checklist for Importers

Download Checklist

Fjøssystemer har full kontroll over tolldeklarasjonene takket være Emma E-Doc

Read Customer Story